Kobber-tagrender og zink-tagrender monteres

Skal du have foretaget en udskiftning af tagrender, og kunne du tænke dig nogle nye tagrender i et smukt og langtidsholdbart materiale? Så er du kommet til det helt rette blikkenslagerfirma. Hos Bones Blikkenslageri har vi 16 års erfaring inden for vores fag, og vi tilbyder både kobber-tagrender såvel som zink-tagrender for vores kunder i Aars, Nibe, Hobro og omegn.

Smukke og langtidsholdbare kobber-tagrender

Kobber er et utroligt smukt materiale, der er kendt for at være mere resistent over for rust en stål, og det har derfor en meget lang holdbarhed. Kobbertagrender er samtidig vedligeholdelsesfrie, men skal dog renses omkring hvert halve år ligesom alle andre tagrender.

I løbet af nogle år vil kobberet få en grøn patina, som vil forlænge levetiden. Den eneste ulempe der er ved kobber-tagrender, er den høje pris, men den må siges at være det hele værd, idet du får nogle utrolig smukke tagrender, der har en levetid på helt op til 100 år.

Zink-tagrender – det populære valg

Zinktagrender er et utroligt populært og klassisk valg, når det kommer til montering af tagrender. Den store popularitet skyldes blandt andet, at zink er vedligeholdelsesfrit, men man skal dog stadig huske at rense tagrenderne for blade og skidt omkring hvert halve år, ligesom det gør sig gældende med alle andre tagrender.

Hvis du får monteret zink-tagrender af en professionel fagmand, så kan du forvente, at de kan holde i 30-50 år, hvorimod en ståltagrende typisk kun har en levetid på den halve tid.​

​En tagrende i zink ruster ikke, men kort tid efter monteringen vil zinken begynde at oxidere og dermed få en grålig patina, som vil have en beskyttende virkning mod vind og vejr.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på nye tagrender

Vi tilbyder både reparation af tagrender samt montering af nye tagrender til konkurrencedygtige priser. Ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på enten kobber-tagrender eller zink-tagrender, er du meget velkommen til at kontakte os enten på telefon 60 24 46 86, e-mail boneandersen79@gmail.com  eller via vores chatsystem her på hjemmesiden. 

Følg os på Facebook

Følg med i vores arbejde på vores Facebookside.

Hør hvad vores kunder har at sige

"Vi er meget tilfredse kunder"

Bone laver et rigtig flot stykke arbejde. Vi er meget tilfredse kunder.

Maria Palsgaard Knudsen

"Super resultat!"

Dukkede op til aftalte tider. Super resultat!

Dan Purkær

"Kanon dygtig blikkenslager"

Kanon dygtig blikkenslager. Effektiv og hurtig!! Han kan varmt anbefales.

Niclas Helge Jørgensen

Om os

Hos Bones Blikkenslageri er vi meget kvalitetsbevidste: Vi anvender derfor udelukkende kvalitetsmaterialer Går meget op i det æstetiske udtryk.

Vores kvalitet er i top Vi udfører arbejdet med respekt for det gamle håndværk – her anvendes ingen færdigkøbte løsninger

Adresse

Bones Blikkenslageri ApS

Stenildhøjvej 57

9600 Aars

Kontakt os

☎ Tlf.: 60 24 46 86

✉ E-mail: boneandersen79@gmail.com 

​​​

CVR: 38771485

Find vej