Skiffer

Skifer er et meget holdbart materiale, som bruges til både tag- og facadebeklædning. Skifer er et naturprodukt, som er skabt af leraflejringer for 400-400 mio. år siden. Et tag eller en facade af naturskifer er vedligeholdelses frit, og skal ikke afrenses eller males. Naturskifer forbliver flot i både 10 og 100 år, pga. det naturlige olieindhold og den lave vandopsugning. Den naturgrå farve blegner derfor aldrig, og vil altidfremstå med smukke farver. Skifer giver et særdels eksklusivt og meget smukt udtryk, som er helt unikt iforhold til andre byggematerialer.


Miljømæssigt er skifer uovertruffen, da der kun skal bruges ressourcer til udskiftning med 100 årsmellemrum. Selve brydningen af skifer er meget lidt CO2 belastende. Desuden indeholder det ingen skadelige stoffer, da det kun består af naturligt omdannet leraflejringer.

Følg os på Facebook

Følg med i vores arbejde på vores Facebookside.

Hør hvad vores kunder har at sige

"Vi er meget tilfredse kunder"

Bone laver et rigtig flot stykke arbejde. Vi er meget tilfredse kunder.

Maria Palsgaard Knudsen

"Super resultat!"

Dukkede op til aftalte tider. Super resultat!

Dan Purkær

"Kanon dygtig blikkenslager"

Kanon dygtig blikkenslager. Effektiv og hurtig!! Han kan varmt anbefales.

Niclas Helge Jørgensen

Om os

Hos Bones Blikkenslageri er vi meget kvalitetsbevidste: Vi anvender derfor udelukkende kvalitetsmaterialer Går meget op i det æstetiske udtryk.

Vores kvalitet er i top Vi udfører arbejdet med respekt for det gamle håndværk – her anvendes ingen færdigkøbte løsninger

Adresse

Bones Blikkenslageri ApS

Stenildhøjvej 57

9600 Aars

Kontakt os

☎ Tlf.: 60 24 46 86

✉ E-mail: boneandersen79@gmail.com 

​​​

CVR: 38771485

Find vej