Stern-inddækning i zink og aluminium

Stern, gavl og vindskeder er en væsentlig del af husets klimaværn, og det er med til at beskytte husets facade og tagkonstruktionen mod vind og vejr.

Det kan derfor godt betale sig at investere i en ordentlig stern-inddækning, og det kan du få hos os hos Bones Blikkenslageri.

Få en vedligeholdelsesfri stern-inddækning i høj kvalitet

Vi tilbyder stern-inddækning til konkurrencedygtige priser i blandt andet zink og aluminium, som er vedligeholdelsesfrie materialer, der er kendt for at kunne holde i rigtig lang tid. 

Vi er en utrolig kvalitetsbevidst blikkenslager med 16 års erfaring inden for branchen, og vi anvender derfor udelukkende kvalitetsmaterialer, når vi løser opgaver for vores kunder, der både består af private husejere og virksomheder i Aars, Nibe, Hobro og flere andre omkringliggende områder.

​Når du skal vælge stern-inddækning i forbindelse med en renovering af et ældre hus, eller i forbindelse med opførelsen af et nyt hus, er en sternbeklædning i et vedligeholdelsesfrit materiale et rigtigt godt valg.

Det kan for eksempel være en inddækning i zink eller aluminium, som du kan få i mange forskellige farver. Samtidig er der også tale om genanvendelige og bæredygtige materialer, der i dag er et populært valg. 

Kontakt os og hør mere eller få en pris på din inddækning

Kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheder i forbindelse med stern-inddækning, har du nogle spørgsmål, eller har du en specifik opgave, som du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på? Så hører vi meget gerne fra dig.

Vi kan kontaktes på flere forskellige måder. Du kan enten ringe til os på telefon 60 24 46 86, hvis du foretrækker det, men du har også mulighed for at skrive til os via vores e-mail boneandersen79@gmail.com eller via vores chatfunktion her på hjemmesiden, hvis det passer dig bedre.

Følg os på Facebook

Følg med i vores arbejde på vores Facebookside.

Hør hvad vores kunder har at sige

"Vi er meget tilfredse kunder"

Bone laver et rigtig flot stykke arbejde. Vi er meget tilfredse kunder.

Maria Palsgaard Knudsen

"Super resultat!"

Dukkede op til aftalte tider. Super resultat!

Dan Purkær

"Kanon dygtig blikkenslager"

Kanon dygtig blikkenslager. Effektiv og hurtig!! Han kan varmt anbefales.

Niclas Helge Jørgensen

Om os

Hos Bones Blikkenslageri er vi meget kvalitetsbevidste: Vi anvender derfor udelukkende kvalitetsmaterialer Går meget op i det æstetiske udtryk.

Vores kvalitet er i top Vi udfører arbejdet med respekt for det gamle håndværk – her anvendes ingen færdigkøbte løsninger

Adresse

Bones Blikkenslageri ApS

Stenildhøjvej 57

9600 Aars

Kontakt os

☎ Tlf.: 60 24 46 86

✉ E-mail: boneandersen79@gmail.com 

​​​

CVR: 38771485

Find vej