Zinkbeklædning og facadebeklædning i aluminium

Kunne du tænke dig at få en smuk og langtidsholdbar facadebeklædning, så kan en zinkbeklædning eller en aluminiumsbeklædning være den rette løsning, og det kan vi hos Bones Blikkenslageri tilbyde til fordelagtige priser.

Vi har 16 års erfaring inden for blandt andet facadebeklædninger, og vi løser både opgaver for privatpersoner, der ønsker en inddækning i zink eller alu, og for erhvervskunder, der skal have varetaget en entreprise på blikarbejde. Fra vores base i Aars kører vi blandt andet ud til kunder i Hobro, Nibe og omegn.

Klinkbeklædning i zink som alternativ til træ og hardyplank

Der findes i dag en række forskellige muligheder, når det kommer til zinkbeklædning af facader samt inddækning i forbindelse med vindue eller tag.

Du kan for eksempel få en klinkbeklædning, der giver et unikt og rustikt udtryk.

Denne form for facadebeklædning bliver som regel anvendt som et alternativ til en klinkbeklædning i hardyplank eller træ, og løsningen kan både anvendes ved renovering af 60-70’erhuse og ved nybyggeri.

FACADEBEKLÆDNING I STÅENDE FALS

En anden mulighed er en zinkbeklædning af facaden i stående fals. Det er en populær løsning ved både renovering af ældre huse, tilbygninger og nybyggeri. 

Alle metaller trækker sig sammen eller udvider sig, når de bliver udsat for temperatursvingninger – en såkaldt ekspansion. Det er derfor meget vigtigt, at du får en professionel fagmand til at stå for monteringen, så din zinkbeklædning eller aluminiumsbeklædning bliver monteret korrekt, og du således får det helt rigtige udtryk.

Kontakt os og hør mere om alu- eller zinkbeklædning af facaden

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål, hvis du ønsker at høre mere om facadebeklædning i zink eller aluminium, eller hvis du kunne tænke dig at indhente en pris på lige netop din opgave.

For yderligere information eller et uforpligtende tilbud kan vi enten kontaktes på telefon 60 24 46 86 eller e-mail boneandersen79@gmail.com, men du kan også skrive til os via vores chatfunktion her på hjemmesiden, hvis du foretrækker det.

Følg os på Facebook

Følg med i vores arbejde på vores Facebookside.

Hør hvad vores kunder har at sige

"Vi er meget tilfredse kunder"

Bone laver et rigtig flot stykke arbejde. Vi er meget tilfredse kunder.

Maria Palsgaard Knudsen

"Super resultat!"

Dukkede op til aftalte tider. Super resultat!

Dan Purkær

"Kanon dygtig blikkenslager"

Kanon dygtig blikkenslager. Effektiv og hurtig!! Han kan varmt anbefales.

Niclas Helge Jørgensen

Om os

Hos Bones Blikkenslageri er vi meget kvalitetsbevidste: Vi anvender derfor udelukkende kvalitetsmaterialer Går meget op i det æstetiske udtryk.

Vores kvalitet er i top Vi udfører arbejdet med respekt for det gamle håndværk – her anvendes ingen færdigkøbte løsninger

Adresse

Bones Blikkenslageri ApS

Stenildhøjvej 57

9600 Aars

Kontakt os

☎ Tlf.: 60 24 46 86

✉ E-mail: boneandersen79@gmail.com 

​​​

CVR: 38771485

Find vej